Ce inseamna o spalatorie self service : spatiu  modern unde iti poti spala singur masina cu ajutorul aparatelor de ultima generatie prin introducerea unor fise ce pornesc intalatia de spalare sau aspiratorul.

 

Avantajele unei spalatorii self service :

PENTRU CLIENT – timp redus de asteptare, cost de trei ori mai mic fata de o spalatorie clasica, nu trebuie sa dea SPAGA la nimeni, conditii elegante si moderne de curatare – asteptare, functioneaza 24/24 ore, etc

PENTRU INVESTITOR – produce venit 24/24 ore fara a fi inchisa de sarbatori legale, week-end sau concediu de odihna,  nu necesita angajati, se poate achizitiona si in sistem Leasing sau cu Fonduri Europene.

 

Investitia initiala se va amortiza intr-un timp redus datorita profitabilitatii acestui sistem creat in urma cu 30 de ani si confirmat cu fiecare instalatie deschisa atat la nivel national cat si in toata Europa.

Rentabilitatea economica se calculeaza astfel :

 

Evaluare numerica    obtinem perioada recuperarii capitalului investit

COST TOTAL INVESTITIE

____________________

COLECTARE LUNARA NETA

 

Calcul estimativ pentru o singura pista :

Presupunem ca din 30 de zile lucratoare, 10 zile nu se poate spala din cauza timpului neprielnic.

Presupunem ca din 24 de ore se va folosi instalatia de spalare doar 9 ore iar aspiratorul doar 3 ore.

9 x 60 minute = 540 minute : 2 minute fisa = 270 fise spalatorie

3 x 60 minute = 180 minute : 2 minute fisa = 90 fise aspirator

Total fise 360 fise x 2,5  = 900 ron –  43 %(curent, apa, detergent, TVA, Imp Profit) = 515 ron/zi = 115 euro

115 euro x 20 zile lucratoare pe luna = 2.300 euro x 12 luni = 27.600 euro anual

 

Pretul de pornire a unei instalatii Nettuno de spalare self service este de 6.600 euro + un aspirator Self Service cu turbina 3.200 euro =  9.800 euro cost minim pentru o singura pista fara constructie.

 

Dupa cum se vede dintr-un calcul simplu amortizarea investitiei se face foarte repede indiferent ca mai sunt de adaugat alte cheltuieli suplimentare ca : iluminat curte, contabil, dobanzi banca, etc. Cheltuieli ce se vor impartii la numarul de rampe pentru a avea un calcul matematic precis. Experienta noastra o punem la dispozitia dumneavoastra prin mijloace viabile si moderne ce se imbunatatesc prin cercetare si dezvoltare .

 

Instalatiile pot fi mult mai complexe si pretul se modifica in functie de optionalele dorite, numarul de rampe cat si constructia rampelor ce poate fi facuta de firma noastra sau de o firma agreata de clientul final.

 

Factori ce pot influenta incasarile unei spalatorii auto de tip self service :

☛ locul amplasarii spalatoriei trebuie sa aiba intrare cu aces facil, pe un drum circulat sa fie amplasata in apropiere de un bar, restaurant, magazine de cartier sau langa un centru comercial.
☛ instalatia de spalare trebuie sa aiba mai multe piste, clientul NU trebuie sa stea la coada .
☛ manevrarea automobilului trebuie sa fie foarte usoara atat la intrare cat si la iesirea din rampa.
☛ clientul trebuie sa aiba un serviciu in plus cum ar fi : loc de joaca pentru copii, magazin cu accesorii auto pentru a ocupa timpul familiei in cazul in care insoteste clientul pe timpul spalarii si aspirarii .
☛ oferirea posibilitatii de a curata nu doar automobile – autoutilitare, barci, motociclete, utilaje agricole.
☛ siguranta ca folosind solutii profesionale ECOLOGICE, nu ataca lacul, vopseaua sau ornamentele masinii clientului, siguranta ca masina ajunge la un clinica speciala de masini unde dupa mai multe tratamente(spalari) aspectul va fi ca atunci cand masina a fost noua datorita solutiilor profesionale.

Politica Cookies | Politica de Confidentialitate
© Copyright 2018 VIPSOLUTIONS